Copyright © 2024. Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cini – Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Beşiktaş’ta Kadro Değişiyor

Beşiktaş’ta Kadro Değişiyor

haber haber - - 2 dk okuma süresi
46 0

Beşiktaş’ta Kadro Değişiyor

Siyah-beyazlılar Hatayspor’a mağlubiyetle geri döndükten sonra Beşiktaş Yönetimi, camianın yoğun talebi üzerine teknik direktör Valerien Ismael’i görevden aldı. Fransız teknik direktörün ardından kısa sürede yeni teknik direktörüne karar veren Başkan Ahmet Nur Çebi, Şenol Güneş’le 1.5+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kartal’da iki kez şampiyonluk kazanan Güneş’in sezon için 1,5 milyon euro garanti bedeli artı 2 milyon euro ikramiye imzaladığı ortaya çıktı. Şenol Güneş bugün saat 11:00’de Nevzat Demir’de 1xbet casino giriş düzenlenecek törenle resmi olarak açıklanacak. Şenol Güneş’in siyah beyazlı teknik direktörlük pozisyonuna gelmesinden sonra kompozisyonda bir değişiklik olması bekleniyor. Ümraniyespor maçında; İlk 11’de Cenk Tosun, Gedson Fernandes ve Umut Meraş gibi isimlerin yer alması bekleniyor.

Valerie Ismael’in Kara Kartal’da başarısız olmasının sebeplerinden biri de oyuncu seçimiydi. Hollandalı forvetin son haftalarda istediği verimi sağlayamayan, Wout Weghorst ile birlikte oynama fırsatı bulamayan Ismael, ilk 11 maçta da titrek bir görünüm sergileyen Dele Alli’yi oynamayı tercih etti. Ayrıca kötü sonuçların ardından oyundan ihraç edilen Ismael, Cenk Tosun’dan pek fayda görmedi ve Jackson Muleka’yı hücum hattının sağ tarafında oynayarak gol şansını sürekli azalttı. Şenol Güneş’in Beşiktaş’a gelişinde Rachid Ghezzal’ın sakatlanması nedeniyle Cenk Tosun’un hücum hattının sağ önünde oynaması bekleniyor. Gedson Fernandes orta sahada, Umut Meraş ise sol kanatta Artur Masuaku’nun yerini alıyor.

 Beşiktaş DRC forveti Jackson Muleka’nın maçın ikinci yarısında Weghorst sahasında oynaması bekleniyor. Son haftalarda ismi düşen Ersin Destanoğlu yerine Mert Günok’un sürprizi yaşanabilir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir