Copyright © 2024. Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cini – Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. MIXX Awards Türkiye 2021 Ödülleri Sahiplerini Buldu

MIXX Awards Türkiye 2021 Ödülleri Sahiplerini Buldu

haber haber - - 2 dk okuma süresi
13 0

MIXX Awards Türkiye 2021

İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından düzenlenen MIXX Awards Türkiye, dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildi.

Ödül Törenine Kimler Katıldı?

Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine reklamveren markalar, yayıncı mecralar, reklam ajansları ve sektör temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.

Ödül Töreninde Neler Konuşuldu?

Açılış konuşmasını gerçekleştiren IAB Yönetim Kurulu Başkanı Burak Ertaş, dijital pazarlama ve reklam alanındaki teknolojik gelişmelerin sektöre yeni ve daha etkin kanallar sunduğunu vurgulayarak, sektörün hızla geliştiğini belirtti.

Ödül Alan Projeler

Törende yapılan 736 başvuru ve 450 kampanya arasından 28 kategoride ödüle layık görülen 61 kampanya belirlendi. “Yılın En İyisi Ödülü”nü “En Büyük Armağan” kampanyası ile 4129Grey ve Teknosa kazandı.

Yenilikçi Kategorilerle Öne Çıkan MIXX Awards Türkiye

Bu sene MIXX Awards Türkiye, yaratıcılık sınırlarını genişleterek yeni kategoriler ekledi. Genç MIXX, Dijital Açıkhava (DOOH) Reklamcılık, CTV veya Addressable TV, sürdürülebilirlik kampanyaları ve Cumhuriyetin 100. Yılı Özel Kategorisi gibi kategorilerle dikkat çekti.

Sponsorlar ve Destekçiler

14. MIXX Awards Türkiye’de sahibinden.com Platin Sponsor, Arçelik Başarı Sponsoru, sozcu.com.tr Lider Sponsor ve birçok önemli marka kategorilere destek verdi.

MIXX Awards Türkiye, dijital pazarlama alanındaki başarılı ve yaratıcı projeleri ödüllendirerek sektördeki gelişimi teşvik etmeye devam ediyor.

İlgili Yazılar