Copyright © 2024. Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cini – Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Siyah Tabaka Magnet Yapışkansız

Siyah Tabaka Magnet Yapışkansız

haber haber - - 1 dk okuma süresi
9 0

Siyah Tabaka Magnet Yapışkansız

Siyah Tabaka Magnet Yapışkansız  olması üzerine yapıştırıldığı yüzeyden kolayca ayrılabilmesini sağlar. Bu özellik siyah tabakaların uygulandığı yüzeylere zarar vermeden çıkarılabilmesini mümkün kılar.

Yapışkansız olması siyah tabakanın kullanım alanlarını genişletir ve farklı yüzeylere kolayca uygulanabilmesini sağlar. Siyah tabakaların varakyaldizbaski linkinden yer alan özelliklerinden  yapışkansız olması  uzay teknolojisi ve havacılık endüstrilerinde koruyucu kaplamaların kolayca değiştirilmesini mümkün kılar.  

Uzay teknolojisi ve havacılık endüstrilerinde yüksek ısıya maruz kalan malzemelerin korunması için kullanılırlar. Güneş panellerinde ışığı emerek ısıya dönüştürürler ve bu sayede güneş panellerinin verimliliğini arttırırlar.

Manyetik olmayan siyah tabakalar termal enerji depolama sistemlerinde ve termal emicilerde de kullanılırlar. Fotoğraf ve sinema sektöründe arka fon olarak da tercih edilirler.  Sizde  varakyaldizbaski linkinden kullanım alanlarını inceleyebilir ve destek alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir