SON GELİŞMELER
--:--:--
USD49,39EUR55,29ALTIN6.582,11Istanbul15° Yağmurlu5:35ÖĞLE'YEKALAN SÜRE
Yaşam

Tarımda Türkiye Yüzyılı Zirvesi Gerçekleşti

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Tarımda Türkiye Yüzyılı Zirvesi Gerçekleşti

“Tarımda Türkiye Yüzyılı Zirvesi”, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Albayrak Medya iş birliğiyle gerçekleşti. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve alanında uzman isimlerin katılımıyla düzenlenen zirvede; tarımda modernizasyon, sürdürülebilirlik ve gıda güvenliği gibi kritik başlıklar ele alındı. Albayrak Medya Genel Müdürü Abdullah Hanönü’nün açılış konuşmasını gerçekleştirdiği zirvede, Ziraat Bankası Genel Müdürü ve Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar ile Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Tütüncü önemli değerlendirmelerde bulundu. Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Nurettin Canikli’nin kürsü konuşmasının ardından, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla özel oturum gerçekleştirildi.

 

Albayrak Medya, 2023 yılından bu yana “Türkiye Yüzyılı Zirveleri” ana başlığı altında, Bakanlıklarla geliştirdiği iş birlikleriyle; enerji, ihracat, ulaşım, altyapı, tarım, ticaret ve finans gibi stratejik alanlarda düzenlediği zirvelerle Türkiye Yüzyılı vizyonunun şekillenmesine yön veren başlıca platformlardan biri haline geldi. 2026 yılında da yeni zirvelerle bu etki alanını genişleterek sürdürüyor.

27 Mart Cuma günü İstanbul Finans Merkezi’nde gerçekleşen son zirvede ise Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla özel bir oturum düzenlendi. Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu, Z Raporu Genel Yayın Yönetmeni Semra Karabaş ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni Serhat İbrahimoğlu’nun moderasyonunda gerçekleşen oturumda; tarım verimliliği, gıda arz güvenliği, sürdürülebilirlik politikaları ve sektörün geleceğine ilişkin stratejik başlıklar ele alındı.

Tarım ve Orman Bakanlığı ve Albayrak Medya iş birliğiyle düzenlenen zirvede, birbirinden deneyimli konuşmacılar Türkiye’nin tarım alanında hayata geçirdiği projeleri değerlendirdi. Modern ve sürdürülebilir projelerin, gıda arz güvenliğinin ve uluslararası gelişmelerin merkeze alındığı zirveye; Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Albayrak, Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri, Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Nurettin Canikli, Ziraat Bankası Genel Müdürü ve Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su  Mehmet Tütüncü başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

 

Tarsim, Trendyol, Türk Hava Yolları, Türk Telekom, VakıfBank ve Ziraat Bankası’nın sponsorluğunda gerçekleşen zirvede, tarım sektörünün kritik başlıkları kapsamlı şekilde ele alındı.

 

 

 

 

 

Benzer Haberler

Tümü
Anavarza Bal’ın akıllı kapak tasarımı, yılın en yenilikçi ambalajı seçildi
Anavarza Bal’ın akıllı kapak tasarımı, yılın en yenilikçi ambalajı seçildi
BYPASS AMELİYATI NEDİR?
BYPASS AMELİYATI NEDİR?
Viennalife, Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın İsim ve Forma Göğüs Sponsoru Oldu
Viennalife, Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın İsim ve Forma Göğüs Sponsoru Oldu
Siveno ve Türkiye Meme Vakfı’ndan Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nda “Dokun Hayata” Çağrısı
Siveno ve Türkiye Meme Vakfı’ndan Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nda “Dokun Hayata” Çağrısı
TEDÜ’den inme sonrası yeniden yürümeye yapay zekâ ve robotik destek
TEDÜ’den inme sonrası yeniden yürümeye yapay zekâ ve robotik destek
OKX TR, Güvenlik Kalkanı programıyla kullanıcı hesaplarında 500 bin dolara kadar koruma sunuyor
OKX TR, Güvenlik Kalkanı programıyla kullanıcı hesaplarında 500 bin dolara kadar koruma sunuyor
Haberin Değişmez Adresi
Haber Cini - Son dakika haberleri

Reklam & İşbirliği: [email protected]

Hakkımızda
Copyright © 2025 Tüm hakları HABER CİNİ 'inde saklıdır. Seobaz Haber Teması