Aydın’da, 13 Haziran’da iki oturum şeklinde gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı öncesi hazırlıklar tamamlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit ve Bakanlık Kurum Temsilcisi Ömer Sarıca, Efeler ilçesindeki sınav binalarında incelemelerde bulundu. Bu denetimlerle öğrencilerin sınavı sağlıklı, sakin ve güvenli bir ortamda tamamlaması amaçlandı.
Bakanlık Kurum Temsilcisi Sarıca ve İl Milli Eğitim Müdürü Yiğit, Efeler ilçesindeki sınav binalarını ziyaret etti. Heyet, sınav günü uygulanacak tedbirler ile hazırlık çalışmalarını yerinde denetledi. Uzun süredir sınava hazırlanan öğrencilerin sınavı sorunsuz bir şekilde tamamlayabilmeleri için yürütülen çalışmaları yakından takip ettiler.
Sınav merkezlerinde görev alacak idareci ve öğretmenlerle bir araya gelen heyet, değerlendirmelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, sınav sürecinin sorunsuz yürütülmesi için özveriyle çalışan eğitim yöneticileri ve öğretmenlere teşekkür etti. Yiğit, LGS’ye girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.
Reklam & İşbirliği: [email protected]