Copyright © 2024. Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Haber Cini – Son dakika haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Ekonomi
  4. »
  5. Hindistan Hava Yolları, Tel Aviv Uçuşlarını Askıya Aldı

Hindistan Hava Yolları, Tel Aviv Uçuşlarını Askıya Aldı

haber haber - - 2 dk okuma süresi
14 0

İsrail-İran Gerilimi Nedeniyle Önlem Alındı

Hindistan Hava Yolları (Air India), İsrail-İran geriliminde yaşanan son gelişmelerin ardından İsrail’in Tel Aviv kentine gidiş-geliş uçuşlarını 30 Nisan’a kadar askıya aldığını duyurdu. Havayolu şirketi, Tel Aviv’e yapılan uçuşlara yönelik X sosyal medya platformu üzerinden paylaşımda bulunarak, bölgedeki durumu yakından takip ettiklerini ve bu nedenle uçuşları askıya aldıklarını belirtti.

Yolcu Güvenliği Öncelikli

Belirtilen süre zarfında Tel Aviv bileti olan yolculara uçuşlarını yeniden planlama veya iptal seçeneklerinin sunulacağı açıklandı. Hindistan Hava Yolları, paylaşımda önceliklerinin yolcu güvenliği olduğunu vurgulayarak, alınan önlemin bu doğrultuda olduğunu ifade etti.

İran’daki Patlama Sesleri

İran basını, İran Hava Kuvvetleri Üssü’ne ev sahipliği yapan İsfahan eyaletinin kuzeydoğusunda sabah saatlerinde patlama seslerinin duyulduğunu aktardı. İran medyası, seslerin hava savunma sisteminin devreye girmesi ve 3 mini insansız hava aracının imha edilmesi sonucu duyulduğunu belirtti. Bu olayın ardından Tahran, İsfahan ve Şiraz ile İran’ın bazı bölgelerindeki uçuşların askıya alındığı bildirildi. ABD’li yetkililere dayandırılan haberlerde ise İsrail’in İran topraklarına yönelik saldırı düzenlediği iddia edildi.

İlgili Yazılar